вторник, 30 август 2016 г.



 Интериорни акценти за повече атмосфера  в офис сградата на МенторМейт България, София.
/ Проект на интериор арх. Ал. Василев и арх. Т. Станчев /



 Назад към детството- част от кът за отдих, игра и забавление..
За нас бе повече от удоволствие да тестваме как се случва люлеенето на закрито.



                         Декоративно-пластични елементи от естествени и други материали се вписват буквално във всеки "ъгъл" от работното пространство.   
/снимки от работен процес/


"Да се пуснем по течението", за всички обичащи рафтинг преживяването. 



Стилизираната борова гора ни връща към почивните дни от седмицата.


                                           

Достижими планински върхове.



                                                Функционални "Джобчета"сред пустинята.




Няма коментари:

Публикуване на коментар